Auzisem ca rromii cand gatesc,pun in vase tot ce le cade in mana si tot ce gasesc dar nu mi-a venit sa cred ca este atat de buna,de aceea am facut si eu
Cotletele usor batute,condimentate cu sare si piper,le trecem prin faina apoi le prajim si le scoatem pe farfurie;
in uleiul ramas calim sunca taiata suvite,o scoatem,adaugam ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele le scoatem si pe ele;
in tigaie daca nu mai avem ulei mai punem 2 linguri si calim ceapa tocata marunt,adaugam vinul si lasam sa fiarba 1-2 min pana se evapora alcoolul apoi adaugam rosiile pasate si lasam sa fiarba incet;
dupa ce a scazut,adaugam cimbru,boia,dafin,carnea,2 cani cu apa,sare si lasam pe foc acoperit 40 min;
a venit randul ciupercilor sa le adauga,apoi sunca si usturoiul pisat;
mai lasam 5min. apoi servim cu piure de cartofi.
Sa aveti pofta!chiar este buna!!