Cotlet haiducesc

de Sidy in Porc, 15 Mar 2012 | 7635 vizualizari

 

Usor de facut, rapid de preparat si foarte aspectuoasa aceasta friptura cu putin gust si miros de afumat.De efect in orice imprejurare, la o masa festuva sau in familie.
Ti se topeste in gura nu alta. Savurati....

 

INGREDIENTE

  • 1-1,5 kg cotlet de porc
  • 150 g bacon
  • 100 g carnati picant de casa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi provensale
  • putin ardei rosu
  • marar si patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet haiducesc:

Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii dar netaiate complet.In partea de jos nu-l taiem de tot.

Taiem felii subtiri baconul , carnatii si ceapa curatata.

Asezonam cotletul si il ungem cu mustar.

Intre feliile de cotlet punem bacon, ceapa si carnati.

Deasupra cotletului punem cateva feliute de ardei rosu si verdeturi.

Punem cotletul intr-un vas cu capac, adaugam 150 ml apa sau vin alb, acoperim cu capacul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade C, aproximativ o ora.

Scoatem apoi capacul si lasam inca 20-30 de minute ca sa se rumeneasca cotletul.

Servim cotletul haiducesc cu cartofi piure si salata verde.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet haiducesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sim0na 1

15.03.2012, 18:13

Arata excelent!

iry-gabriela 1

15.03.2012, 20:06

interesant

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 07:56

Minunat ai pregatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole uscata