Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor

de ala_oancea in Peste, 23 Sep 2009 | 12442 vizualizari

COMENTARII (8)

Irina 1

23.09.2009, 17:50

Arata apetisant!

Miha 1

23.09.2009, 18:27

Super apetisant!

ala_oancea 1

23.09.2009, 20:34

Multumesc Nu prea sunt amatoare de peste, dar rechinul imi place tare mult. Si in plus nici nu e scump

rivka 1

23.09.2009, 21:30

e foarte reusita poza !

rechin nu am mancat niciodata, ce pret e pe kg daca spui ca nu e scump?
mie imi plac cartofii cum i-ai facut cum au iesit

Oana 1

23.09.2009, 21:41

Iamiii! Chiar o sa iau si eu rechin, am vazut la Mega Image.

ala_oancea 1

23.09.2009, 23:30

Multumesc Rechinul l-am luat congelat, de la Real, pretul undeva la 12 lei/kg.

Bucataras Dragos 1

13.12.2009, 19:05

rechin...hmmm ....cred ca are gust bun eu nu am incercat

Bunica 1

30.01.2010, 11:50

Arata minunat ! Astazi am pus si eu la macerat cotlete de rechin.Reteta mai tarziu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de peste cu legume la cuptor