Atat pot spune: ca este bunnn.
De cu seara am preparat din: usturoiul zrobit, mustar, sare, piper si vin un sos. Am amestecat bine si cu o pensula am uns fiecare felie pe ambele parti, apoi le-am asezat intr-un castron, le-am acoperit cu folie alimentara si le-am lasat la frigider pana a doua zi.
Intr-o tava am asezat bucatile de carne, am mai pus putin ulei pe fiecare bucata de carne si am adaugat 200 ml apa. Am acoperit cu folie de aluminiu si am introdus tava in cuptorul incins la 200 grade pentru o ora. Inainte de a scoate tava din cuotor cu 10 minute luam folia si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.
Pofta buna si sa va fie de folos.
1
Langa o garnitura de piure de cartofi, mazare, fasole verde, orez, varza calita, cartofi natur sau taranesti, cus-cus este foarte potrivit
2
Salata sau muraturi la alegere