Cotlet de porc la tava

de babi5 in Porc, 20 Sep 2014 | 5405 vizualizari

 

Atat pot spune: ca este bunnn.

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati cotlet de porc cu os (cca.200 gr/buc.)
  • 3 linguri mustar iute
  • sare
  • piper
  • 6 catei usturoi
  • 100 ml vin
  • 100 ml ulei
  • 2 crengute rozmarin
  • 200 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tava:

De cu seara am preparat din: usturoiul zrobit, mustar, sare, piper si vin un sos. Am amestecat bine si cu o pensula am uns fiecare felie pe ambele parti, apoi le-am asezat intr-un castron, le-am acoperit cu folie alimentara si le-am lasat la frigider pana a doua zi.

Intr-o tava am asezat bucatile de carne, am  mai pus putin ulei pe fiecare bucata de carne si am adaugat 200 ml apa. Am acoperit cu folie de aluminiu si am introdus tava  in cuptorul incins la 200 grade pentru o ora. Inainte de a scoate tava din cuotor cu 10 minute luam folia si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.

Pofta buna si sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Langa o garnitura de piure de cartofi, mazare, fasole verde, orez, varza calita, cartofi natur sau taranesti, cus-cus este foarte potrivit

2

Salata sau muraturi la alegere

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu legume la cuptor