Cotlet de porc la gratar cu sos de mustar

de T I M E A in Porc, 7 Mar 2015 | 4296 vizualizari

 

O mancare simpla care nu necesita prea multe explicatii dar care poate ajuta unora care vor sa citeasca orice reteta cat de simpla ar fi ea

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati mai maricele de cotlet de porc fara os
  • sare si piper pentru condimentat cotletul (nu am folosit si alte condimente pentru ca il completeaza sosul de mustar)
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • Sos de mustar
  • 3 lingurite mustar clasic
  • 1 lingurita sos de mustar cu marar ( Lidl Deluxe) – nu e obligatoriu, puteti pune inca o lingurita de mustar clasic
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • un pic de piper
  • sare daca mai considerati ca e nevoie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la gratar cu sos de mustar:

Cotletul feliat il batem cu ciocanul de snitele.

Saram si piperam pe ambele parti, acoperim cu o folie alimentara carnea si o punem la frigider o ora (daca va grabiti, nu-i bai, o pregatiti asa pe loc)

Incingem o tigaie gril in care picuram ulei de masline si prajim carnea pe ambele parti.

Pentru sosul de mustar, punem toate ingredientele intr-un bol si omogenizam pana se leaga sosul.

Si ati vazut cum doar din cateva ingrediente si putin timp putem obtine o un pranz gustos si satios.

Acest sos il puteti folosi si la alte preparate din carne.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Friptura ardeleneasca de porc cu carnati -de Craciun