Cotlet de porc cu varza de bruxelles gratin

de slowfoodcuisine in Porc, 8 Ian 2011 | 5690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc
  • 500g varza de bruxelles
  • 400g smantana
  • 1 galbenus
  • cascaval
  • sare, piper
  • rozmarin
  • unt si pesmet pentru tapetat
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu varza de bruxelles gratin:

Treaba privind cotletul e simpla: il aruncam intr-o tava peste hartie de copt. Punem peste un strop de ulei de masline, sare, piper, rozmarin si il bagam la cuptor. Stie el mai bine ce are de facut: sa se rumeneasca frumos si sa emane super arome.
Cu varza de bruxelles e si mai simplu. Se fierbe pana cand se inmoaie (putem baga furculita). Se amesteca smantana cu un galbenus de ou, sare, piper. Se tapeteaza un vas cu unt si pesmet. Vas in care punem varzucile fierte, amestecul de smantana, si cascaval ras. Introducem la cuptor si executam de jur- imprejur dansul ploii din cauza de miros care ne dilata narile si ne activeaza papilele gustative. Este gata cand se rumeneste frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu varza de bruxelles gratin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

LUK 1

09.01.2011, 00:56

aziz 1

09.01.2011, 08:54

foarte fain ,i-mi place varaza asta maruntica,insa cotlet niciodata

MIUTA 1

09.01.2011, 16:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată de casă cu nuci și alune - Rețeta clasică

ieri la 10:42

Paine de casa pufoasa - Reteta de baza

pe 02.10 la 19:39

Sandwich cu prosciutto, camembert și smochine - Combinația excelentă de gusturi

pe 02.10 la 08:32

Placintele de post cu mere - Reteta super rapida si delicioasa

pe 01.10 la 16:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet cu rozmarin