Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono

de katty in Porc, 24 Noi 2014 | 7085 vizualizari

 

Cine nu iubeste gratarul ? Iar daca langa el puneti leguma preferata si un sos este demential.

 

INGREDIENTE

  •  
  • 3 bucati cotlet de porc
  • 300 gr broccoli
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • oregano proaspat sau maruntit
  • condimente pentru carnea de porc( boia de ardei,chimen macinat,usturoi,piper cayenne )
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono:

Spalati cotletul ,stergeti -l bine si condimentati-lcu amestecul de condimente si ulei .Acoperiti-l cu folie de plastic si dati-l la rece 20 de minute .
Pentru sos amestecati galbenusurile cu un praf de sare ,zeama de lamaie ,apoi supa calda.Puneti la foc si amestecati intr-una pana sosul se leaga ,avand o consistenta usor cremoasa..Adaugati oregano si dati jos.Fierbeti cateva minute broccoli in apa clocotita cu sare .Prajiti cotletele pe ambele parti.Serviti cotletul fierbinte  cu broccoli si sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor