Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume

de ala_oancea in Porc, 27 Mai 2009 | 15408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 punga baby carrots congelati
  • 3 cepe rosii mici
  • 5 cotlete de porc fara os
  • sare, piper, boia
  • frunze de patrunjel
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume:

Se toarna putin ulei in tava si se aseaza cartofii taiati rondele, morcovii si ceapa taiata in bucati mari. Se presara cu frunze de patrunjel. Cotletele se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza peste legume. Se stopesc legumele si canea cu ulei si se dau la cuptor pentru o ora la foc mai mic, iar apoi 10-15 minute la foc mare.

Am servit cu mujdei :) Legumele au fost atat de bune ... se topeau in gura, si cu un gust dulceag ca nu le-am condimentat deloc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti