Cotlet de porc in sos de vin

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2010 | 6810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc  cotlete de porc
  • 2 cepe verzi
  • 1 pahar vin rosu
  • ulei de masline
  • nucsoara macinata
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de vin:

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se presara fiecare bucata cu nucsoara macinata proaspat.Se aseaza cotletele intr-o tava in care am pus putina apa si vinul.Se acopera cu ceapa verde taiata marunt.

Pentru ca am folosit drept garnitura cartofii acordeon am mai pus totodata , alaturi de cotlete, in tava, si 4 cartofi crestati, unsi cu ulei, condimentati cu sare si piper si apoi "imbracati" in folie de aluminiu.

Dam la cuptor iar din cand in cand stropim cu sosul din tava.Aproape de final indepartam folia de aluminiu de pe cartofi si lasam  sa se rumeneasca atat cartofii cat si cotletele.

Servim cald cu sos si garnitura de cartofi acordeon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:20

Anamaria, multumesc!............poate ne spui si ideea cu acordeonul.............

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:21

Mihaelar, ai simtit si ai vazut bine......pup...........

elena1988 1

25.03.2011, 12:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coronita de porc cu cartofi la cuptor