Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric

de Bya Ralu in Porc, 24 Iul 2016 | 5772 vizualizari

 

Turmericul ii da un gust foarte bun si o culoare deosebita!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de cotlet de porc
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 cana pasta de rosii
  • apa
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
  • 1/2 lingurita turmeric
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric:

Intr-o tigaie punem cotletul de porc condimentat pe ambele parti cu vegeta si piper,punem ulei de masline,lasam cateva minute sa se prajeasca pe ambele parti.

Punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba putin carnea.

Intr-o alta tigaie punem usturoiul strivit in ulei de masline,adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razaatoare.

Dupa cateva minute adaugam pasta de rosii turmericul,piper si putina vegeta si subtiem cu putina apa.

Acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba si sa scada putin sosul.

Punem carnea peste sosul de rosii,impreuna cu zeama in care a fiert,acoperim si lasam la foc mic sa fiarba.

La sfarsit adaugam putin patrunjel proaspat tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

26.07.2016, 10:52

mihaelar63 1

27.07.2016, 09:08

Frumoasa culoare

Bya Ralu 1

28.07.2016, 19:21

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu galbiori si sos de smantana, o mancare savuroasa