Cotlet de porc fraged la cuptor

de Catalinaflorea in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2015 | 8529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete porc
  • salata
  • rosii cherry
  • ridichi
  • ulei de masline
  • vin alb
  • jumatate mar
  • sare, piper, boia, curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc fraged la cuptor:

Cotletele de porc se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se asezoneaza cu boia, sare, curry, piper, cateva rosii cherry, felii subtiri de mar si vin alb; se da la cuptorul incins la 200 grade pentru 15 minute.

Rosiile si ridichile se spala,se taie si se aseaza pe salata; se asezoneaza cu sare si otet balsamic.

Dupa ce se face carnea se scoate se aseaza pe salata si se serveste cald.Super frageda,moale,suculenta,dulce-acrisor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc fraged la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mix grill cu sos de ciuperci si cartofi la cuptor