Friptura de porc si garnitura de cartofi noi

de alilianaa in Porc, 23 Mai 2013 | 3937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete potrivite
  • 4 cartofi noi
  • sare, piper dupa gust
  • menta uscata
  • chimen, un varf de lingurita.
  • ulei de masline, 30 ml
  • marar verde
  • o lingurita parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc si garnitura de cartofi noi:

Carnea: a fost condimentata cu sare, piper, stropita cu ulei de masline.

Cartofii: curatati de coaja, dati cu sare, piper, menta si chimen,marar verde. Stropiti cu ulei de maline. 

Se taie ,, acordeon" se pun infividual in hartie de copt si impreuna cu carnea se pun pe gril pentru30-40 minute la foc mic. La jumatatea timpului se intoarce carnea. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

atentie la carne in timpul pregatirii, cotletul daca se usuca devine ,, nemancabil"

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc si garnitura de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

alilianaa 1

23.05.2013, 20:08

Corect Dia, de consumat e cel mai usor si cand mai e si putin...pentru ca nu a fost foarte mult, aproape poti spune ca nici nu a fost..

Rocsi 1

23.05.2013, 21:20

Bun meniu.

alilianaa 1

23.05.2013, 22:20

Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de stevie (TOITIKE)