Cotlet de porc cu sos de piper

de Constelatialeu in Porc, 7 Noi 2016 | 6088 vizualizari

 

Am aburit-o si in seara asta, a fost lins-prelins cu gura-n jos....:))))))))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cotlet de porc gata condimentat- cca 450 g
  • 50 ml ulei
  • piper alb,verde, negru, rosu- pisat mai mare
  • 1 pahar cu vin alb
  • 100 g smantana grasa
  • 50 ml lapte
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de piper:

Pentru ca am avut cotlet gata condimentat nu mi-am batut capul cu cotletul. Am pisat boabele de piper, n-am mojar, asa ca am pisat piperul pe fundul de lemn. Am pus tigaia wok pe foc, am adaugat uleiul, il lasam sa se incinga, apoi asezam bucatile de cotlet si le prajim cca 4 min pe fiecare parte ( daca e mai grosut cotletul il crestam cu un cutit ascutit ). Dupa ce am rumenit cotletul adaugam vinul si acoperim cu un capac. Lasam sa fiarba la foc mic cca 20 min. Separat am pus intr-un castron smantana si o diluam cu lapte( smantana pe care o folosesc este foarte groas, se poate intinde pe paine), adaugam piperul pisat si sare dupa gust. Dupa ce a fiert cca 20 min, ridicam capacul si lasam sa mai scada lichidul. Scoatem cotletele, adaugam smantana si lasam sa fiarba cca 5-6 min, punem cotletul peste sos si mai lasam cca 3 min. Apoi servim cu piure si salata de varza. Sa aveti pofta, ca noi am avut....

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de piper" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

anca_rm 1

08.11.2016, 09:10

ce bun e sosul de piper , imi place ce ne-ai pregatit aici

mirela0911 1

08.11.2016, 09:30

Asta îmi place și mie!

Panacris 1

11.11.2016, 08:59

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale