Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 14 Iul 2016 | 5456 vizualizari

COMENTARII (24)

Constelatialeu 1

14.07.2016, 22:57

Deci unde e locul meu, ca vreau doua portii...

Rahela Velicu 1

14.07.2016, 22:57

ce gustos!

Bya Ralu 1

14.07.2016, 23:07

nu stiu cleme,nu iti gasesti locul? )

Constelatialeu 1

14.07.2016, 23:08

Nu prea, ca eu n-am stare...dar mananc si-n picioare in timp ce merg....doar sa-mi dai adresa unde sa merg....

Bya Ralu 1

14.07.2016, 23:09

)

Bya Ralu 1

14.07.2016, 23:09

noiinbucatarie

MotanLaOale 1

14.07.2016, 23:28

bun bun

Bunica 1

14.07.2016, 23:33

Placeeeeee!

Satisfyyourcravings 1

14.07.2016, 23:43

O bunatate!

Merisor 1

15.07.2016, 05:17

Yummmm, ce papa bun!

AndrutzaP 1

15.07.2016, 08:57

Cu siguranta o bunatate

dantes 1

15.07.2016, 09:11

Bune!

Ksenya 1

15.07.2016, 09:14

n-am mancat la multicooker inca bucate gatite,dar cred ca sunt super!

-Marius- 1

15.07.2016, 09:33

Bya Ralu 1

15.07.2016, 11:25

multumesc

anca_rm 1

15.07.2016, 11:48

bunnnn

Gherca Daniela 1

15.07.2016, 13:11

foarte bun!

Bya Ralu 1

15.07.2016, 16:29

Satisfyyourcravings 1

15.07.2016, 22:14

Delicios!

simona72 1

16.07.2016, 15:22

Rocsi 1

16.07.2016, 21:50

Hai mai fa o portie, ca vin la masa!

mirela0911 1

17.07.2016, 10:22

Tare bun!

T I M E A 1

17.07.2016, 15:24

Zamfira 1

19.07.2016, 08:59

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute