Cotlet de porc cu mazare

de Tabita _ in Porc, 25 Apr 2020 | 2588 vizualizari

 

O mancarica buna si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc
  • 1 kg mazare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • ierburi de provence
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu mazare:

 Cotletul se pune in ulei incins la prajit.
Se prajeste pe ambele parti.
Se adauga putina apa.
Se acopera cu capacul.
Se fierbe inabusit.
Se curata si toaca ceapa si usturoiul.
Se adauga ceapa, apoi usturoiul 
Se adauga apoi apa.
Se adauga mazarea si se lasa sa fiarba.
Se adauga condimentele.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu coasta afumata, reteta gustoasa si satioasa, ideala pentru sezonul rece