Cotlet de porc cu chutney de smochine

de papabundetot in Porc, 2 Sep 2013 | 4049 vizualizari

COMENTARII (20)

Merisor 1

02.09.2013, 21:22

Valclaudia 1

02.09.2013, 21:24

cred ca indraznesc sa cer o portie mica pana nu se strange lumea...

Constelatialeu 1

02.09.2013, 21:27

Numai ''sofisticatenii'' se gatesc pe aici....ma las de bucatareala...

MotanLaOale 1

02.09.2013, 21:28

Corinuta 1

02.09.2013, 21:30

Asa e Cleme, hai sa ne lasam de bucatarit si sa ne-apucam de mancat

FlaviaD 1

02.09.2013, 21:35

Arata bine

Constelatialeu 1

02.09.2013, 21:38

Ca bine zici, Corinuto..

Lia_ 1

02.09.2013, 21:48

chiar special! ...

M-am dat si eu cu cateva retete cu iz dulceag dar nu ma prea omor. Imi placeau insa mancarurile cu prune uscate si aia cu gutui pe care le faceau mama si bunica. ai mei insa nu mananca si nu fac.

Cleme si Corina

Bunica 1

02.09.2013, 22:11

Cam bun!

Bya Ralu 1

02.09.2013, 22:17

cred ca e super

Dea_Dea 1

02.09.2013, 22:17

Ce combinatie interesanta

alilianaa 1

02.09.2013, 23:01

minunat...

Angelina_Elena 1

02.09.2013, 23:04

Numai retete pe alese ne aduci!

babi5 1

03.09.2013, 07:57

kukibella 1

03.09.2013, 08:24

papabundetot 1

03.09.2013, 09:07

ianculubita 1

03.09.2013, 11:23

Voi incerca si eu acest chutney pe care-l intalnesc foarte des

karla 1

03.09.2013, 11:25

Rocsi 1

03.09.2013, 11:27

Yamiiii, yamiii

epurasha2bb 1

03.09.2013, 19:44

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat in bere