Cotlet de porc cu cartofi taranesti

de carmenvlad in Porc, 26 Mar 2011 | 10461 vizualizari

COMENTARII (19)

nadina73 1

26.03.2011, 23:45

ce bun

RuxyRux 1

27.03.2011, 00:04

Vai cum arata...cred ca e delicios! O reteta perfecta!

mirela0911 1

27.03.2011, 00:43

Excelent arata

deyutzky 1

27.03.2011, 01:31

Bunica 1

27.03.2011, 08:45

Arata super !

Bucataras 1

27.03.2011, 09:35

immmm, ce-mi plac mincarurile ninse cu condimente

DIANA B 1

27.03.2011, 10:50


Mult si f bun , ca-n Moldova

diaconta 1

27.03.2011, 10:59

ce portie generoasa

Rocsi 1

27.03.2011, 11:04

un cotlet iau si eu

MotanLaOale 1

27.03.2011, 11:09

bun bun

elena1988 1

27.03.2011, 11:32

buna

lilik 1

27.03.2011, 12:46

ce bine arata

LUK 1

27.03.2011, 15:48

ce bunatate

Lau 1

27.03.2011, 17:27

ce bunatate

kamy 1

27.03.2011, 20:13

as papa si eu ce-i in farfu

Panacris 1

28.03.2011, 09:10

Calorii !!!!

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:12

carmenvlad 1

30.03.2011, 05:56

Va multumesc mult pentru comentarii. Cam multe calorii este adevarat dar vreau sa ma bucur de o mancare buna. Daca totul este cu masura, se poate.

-Licurici- 1

15.12.2017, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Wrap ca la tara