Cotlet de porc aromatizat in sos picant

de MIUTA in Porc, 15 Sep 2011 | 6713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati cotlet de porc
  • 200 ml sos de soia
  • 200 ml ketchup picant
  • sare
  • piper 
  • menta
  • busuioc
  • ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromatizat in sos picant:

Condimentam bucatile de cotlet cu busuioc,menta,sare,piper si praf de ghimbir.

Le punem intr-un vas si turnam peste ele sosul de soia.

Lasam 4-5 ore la frigider.Eu le-am lasat de seara pana a doua zi.

Le asezam in tava si turnam peste ele sosul in care au stat la marinat.

Le punem in cuptorul preincalzit si le lasam la foc iute pana ce se caramelizeaza sosul si cotletele sau rumenit.

Turnam peste ele ketchup-ul picant.

Lasam inca 20-25 minute la foc mic sa scada putin sosul.

Se servesc alaturi de garnitura preferata.

Noi le-am servit langa un piure pufos si salata de varza alba.

Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromatizat in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]