Cotlet de porc aromatizat in sos picant

de MIUTA in Porc, 15 Sep 2011 | 6353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati cotlet de porc
  • 200 ml sos de soia
  • 200 ml ketchup picant
  • sare
  • piper 
  • menta
  • busuioc
  • ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromatizat in sos picant:

Condimentam bucatile de cotlet cu busuioc,menta,sare,piper si praf de ghimbir.

Le punem intr-un vas si turnam peste ele sosul de soia.

Lasam 4-5 ore la frigider.Eu le-am lasat de seara pana a doua zi.

Le asezam in tava si turnam peste ele sosul in care au stat la marinat.

Le punem in cuptorul preincalzit si le lasam la foc iute pana ce se caramelizeaza sosul si cotletele sau rumenit.

Turnam peste ele ketchup-ul picant.

Lasam inca 20-25 minute la foc mic sa scada putin sosul.

Se servesc alaturi de garnitura preferata.

Noi le-am servit langa un piure pufos si salata de varza alba.

Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromatizat in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc chinezească cu piure la bain-marie