Cotlet de porc aromatizat in sos picant

de MIUTA in Porc, 15 Sep 2011 | 5750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati cotlet de porc
  • 200 ml sos de soia
  • 200 ml ketchup picant
  • sare
  • piper 
  • menta
  • busuioc
  • ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromatizat in sos picant:

Condimentam bucatile de cotlet cu busuioc,menta,sare,piper si praf de ghimbir.

Le punem intr-un vas si turnam peste ele sosul de soia.

Lasam 4-5 ore la frigider.Eu le-am lasat de seara pana a doua zi.

Le asezam in tava si turnam peste ele sosul in care au stat la marinat.

Le punem in cuptorul preincalzit si le lasam la foc iute pana ce se caramelizeaza sosul si cotletele sau rumenit.

Turnam peste ele ketchup-ul picant.

Lasam inca 20-25 minute la foc mic sa scada putin sosul.

Se servesc alaturi de garnitura preferata.

Noi le-am servit langa un piure pufos si salata de varza alba.

Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromatizat in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii