Cand ai o astfel de bijuterie în bucătărie este pacat sa nu o exploatezi la maxim.
Cotletul il speli sub jet de apă rece, îl stergi și îl tai felii groase de cca 1 cm, avand grijă să nu le desprinzi complet.
Condimentezi carnea și o așezi în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot.
Tai cățeii de usturoi și îi așezi între feliile de carne.
Ceapa o lași intreaga și o așezi în mijlocul cotletului.
Torni apa, acoperi cu capacul, și setezi opțiunea " high" pentru 3 ore.
Cand timpul de gătire s-a încheiat, îndepărtezi cu grijă capacul și asezi câte o felie de prosciuto și una de mozzarella între feliile de cotlet. Acoperi din nou si lasi aparatul pe functia de " păstrare la cald" pentru 15 minute, până cand se topește puțin cașcavalul.
Servesti imediat, tăiat felii, alături de legume trase la wok in puțin unt.