Cotlet cu pesto si branza albastra

de lili2010 in Porc, 22 Feb 2011 | 4886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 2 lingurite de sos pesto
  • ceapa verde
  • ciuperci champignon
  • inimi de anghinare(de la borcan)
  • jumatate pahar de vin(eu am avut rosé)
  • branza albastra
  • sare,piper,
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu pesto si branza albastra:

Am taiat in doua inimile de anghinare si le-am rumenit la foc iute in putin ulei de masline.

Le-am scos din tigaie si le-am pus pe hartie absorbanta la scurs.

Cotletele de porc le-am asezat intr-un vas uns cu ulei.

Le-am uns cu sosul pesto,am asezonat cu sare si piper si am adaugat vinul.

Le-am dat la cuptor,acoperite cu capac.

Separat,am calit ceapa verde si ciupercile.

La final,am adaugat branza albastra taiata bucatele si am lasat sa se topeasca.

Cand cotletele sunt aproape facute,le scoatem din cuptor si adaugam langa ele inimile de anghinare prajite si pe fiecare cotlet adaugam sosul de branza.

Le mai lasam un sfert de ora la cuptor,sa se imprieteneasca aromele.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu pesto si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc “Simfonia Culorilor” cu dressing de merisoare