Cotlet cu ierburi aromate

de vero_closca in Porc, 29 Sep 2010 | 3995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati cotlet de porc cu os
  • 100g unt
  • o legatura verdeturi aromate(cozi de ceapa verde,cimbru,patrunjel.busuioc...etc)
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper
  • boia iute(sau dulce)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu ierburi aromate:

se amesteca untul cu verdeturile tocate fin si cu condimente dupa gust.carnea spalata si uscata bine se unge pe o parte cu unt si se aseaza intr-o tava.se toarna supa si se da la cuptor la foc mediu pt o ora.se mai adauga supa daca e nevoie si din cand in cand carnea se mai stropeste cu sosul din tava.

se serveste cu salata!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu legume la cuptor