Am amestecat condimentele si le-am presarat peste cotletele de porc. Intentionam sa fac cotletele la cuptor, dar in criza de timp am decis sa le prajesc in foarte putin ulei de masline. Am rumenit pe am parti carnea, apoi am asezat-o pe farfurii.
Cepele le-am curatat si le-am taiat destul de grosier. Am pus ceapa sa se prajeasca in putin ulei de masline si am supravegheat sa nu se arda. In momentul cand a inceput sa se coloreze putin, am adaugat foarte putina apa si am amestecat din timp in timp. Cand a scazut apa am adaugat 2 linguri de otet balsamic si am lasat pe foc pana s-a evaporat lichidul. La sfarsit am adaugat fructoza si am amestecat pana cand aceasta s-a caramelizat. Am pus cate putina ceapa caramelizata pe fiecare bucata de cotlet. Cartofii i-am spalat bine si i-am copt in coaja la 250 de grade Celsius. Cand au fost copti, i-am curatat de coaja, i-am taiat in jumatati si am pus cate putin unt pe fiecare cartof.