Pofta-n post :)
Aluat:
Umplutura:
Faina se amesteca bine cu zaharul pudra, apoi se adauga margarina impartita in bucatele mici si se framanta usor cu degetele pana cand seamana cu firimiturile de paine. Punem dupa aceea si coaja rasa de portocala/lamaie si atata suc cat sa se lege amestecul. Formam o bila si il invelim in celofan pentru a sta la frigider minim 30min.
Budinca se pregateste dupa instructiunile de pe ambalaj, folosind laptele de soia.
Dupa ce scoatem aluatul din frigider, intindem o foaie de 5mm grosime si taiem cu o forma rotunda. Eu am copt cosuletele in tava de muffins la 180C, pana cand au devenit aurii (daca nu erau de post le-as fi uns cu galbenus+lapte si aratau mai frumos :P)
Turnam din budinca in cosulete si ornam cu zmeura si... pofta buna! Trebuie mancate in ziua respectiva, altfel zmeura se strica.