Costite marinate la gratar

de novembber in Porc, 9 Dec 2010 | 8233 vizualizari

 

Imi era pofta de mult de costite in stil texan marinate in sosurile lor iuti si apoi rumenite pe gratar asa ca mi-am luat inima in dinti si le-am facut. Au iesit bune, destul de aromate de la marinata, un pic cam grase, dar am ocolit grasimea cu succes si le-am rontait bine :)

 

INGREDIENTE

  • 500g costita de porc (4 au fost in caserola)
  • marinata:
  • o lingura miere
  • o lingurita zahar
  • o lingura otet balsamic
  • 3 linguri ketchup
  • o lingura vin rosu
  • o lingurita sos Worcestershire
  • un catel de usturoi
  • o lingurita condimente Provence
  • o lingurita curry
  • 1/2 lingurita chilli
  • 2 linguri apa
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite marinate la gratar:

   Ingredientele de marinata se amesteca bine si cu pasta obtinuta se freaca costitele. Se pun intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.

   Cand sunt gata marinate si foamea e mare se pun pe gratar si se lasa la fript.

   Se mananca cu mana. Pofta mare !

TIPS-URI

1

costitele se lasa la marinat cel putin 6 ore pentru ca aromele sa se intrepatrunda si alcoolul sa aiba timp sa fragezeasca carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite marinate la gratar" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc ( cea mai buna leguma porcu`)