Costita de porc cu sos de rosii

de Bucataras Monica in Porc, 28 Feb 2016 | 6447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5,6 costite de porc
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • bulion de rosii
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc cu sos de rosii:

Taiem costitele bucati si le punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cam 10 minute. Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt, ardeii,usturoiul si morcovul ii taiem cubulete.Intr-o cratita calim ceapa in ulei, adaugam morcovul,usturoiul si ardeii si lasam sa se caleasca , adaugam carnea,bulionul si o cana din supa in care am fiert carnea.Cand incepe sa fiarba adaugam condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de porc