Coronita cu carnaciori

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2016 | 4250 vizualizari

 

Cu 1 aluat foietaj am făcut două coronite și un bradut  pentru Revelionul de Anul Nou.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • mustar
  • 40 carnaciori
  • 1 gălbenuș de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu carnaciori:

Intindem foaia de aluat de foietaj.

Taiem fasii pentru a înfasura cârnciorii (de largime mai mica decât cârnaciorii).

Punem muștar peste fasiile de aluat.

Rulati cârnaciorii in fasiile de aluat.

Asezati-i pe o hartie de copt în jurul unei castronel rotund, fără sa lasati spațiu între ei.

Indepartati castronelul. Cu aluatul ramas puteti face un decor.

Se incalzeste cuptorul la 180 °.

Se amesteca gălbenușul de ou cu 2 lingurite de lapte rece.

Ungem cu ou coronitele.

Dati la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute.

Serviti imediat!

Poftă bună !!!!

TIPS-URI

1

am copt bradutul in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza de burduf si oua la cuptor