Cornuri pufoase simple

de MIUTA in Dulciuri, 28 Mai 2012 | 24193 vizualizari

COMENTARII (54)

Lorra 1

28.05.2012, 17:55

bune bune bune

deyutzky 1

28.05.2012, 17:57

arata superrr

Rocsi 1

28.05.2012, 20:27

Foarte pufoase si frumoase.bravo!

angyb 1

28.05.2012, 20:35

T I M E A 1

28.05.2012, 21:14

mirela0911 1

28.05.2012, 21:37

Vai ce bune-s!

MIUTA 1

28.05.2012, 22:43

Multumesc frumos tuturor!

iry-gabriela 1

29.05.2012, 00:02

ce pofta mi-ai facut

La Ancuta 1

29.05.2012, 11:12

Ce bune ar fi fost astazi la micul dejun

Maria68 1

29.05.2012, 11:19

Ce bine arata

MIUTA 1

29.05.2012, 11:19

Ancuta imi pare rau ca nu te pot servi decat virtual.Sa sti ca sunt foarte bune si pufoase,sunt sigura ca o sa incerci reteta.
Multumesc tuturor si ma bucur ca v-a placut

mena29 1

29.05.2012, 19:52

Miuta,ce bunatatate de cornuri ai facut!

Sim0na 1

29.05.2012, 20:38

ce frumuseti de cornuri...

Geanina87 1

30.05.2012, 22:04

Ce bine arata

DulciuriSiNuNumai 1

03.09.2012, 22:42

arata ff bine! felicitari!

MIUTA 1

05.09.2012, 21:11

Multumesc frumos tuturor!

Doralinda 1

26.10.2012, 08:42

Arata foarte bine, merita incercat!
La favorite!

MIUTA 1

26.10.2012, 12:05

Ma bucur Dora ca iti plac.Pupici!

Anca85 1

11.12.2013, 17:25

Mie nu mi au iesit nu a crescut aluatul

RuxyRux 1

11.12.2013, 17:43

Anca, imi pare rau...e foarte posibil sa nu fi fost drojdia buna...si mie mi s-a intamplat o data...sau poate ai pus laptele prea fierbinte....sau nu a stat cat trebuia la crescut...sunt multe variante...data viitoare iti iese bine

Geanina87 1

11.12.2013, 17:53

Anca85 1

13.12.2013, 13:25

Nimic !!! Nici a doua oaranu mi au iesit ... Adica au iesit , dar nu ca si in poza ta ....

MIUTA 1

14.12.2013, 21:10

Anca imi pare tare rau ca nu ti-au iesit cornurile.Nu stiu ce sa spun...poate e de vina cuptorul.Eu le coc la 200 grade.Sper ca data viitoare sa auzim vesti bune.O seara frumoasa iti doresc!

MOKUSKA 1

18.02.2014, 10:30

Sunt super, probabil conteaza foarte mult ce faina a folosit Anca

MIUTA 1

18.02.2014, 12:42

Mokuska eu folosesc in general faina Baneasa 000 sau ungureasca.
Multumesc de vizita si ma bucur ca iti plac cornurile mele

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu gem de piersici si nuci