Faina se cerne in vasul in care vom framanta.
Se topeste untul in lapte,se adauga 2 linguri de zahar si se lasa putin la racit atat cat sa fie caldut.
In laptele caldut se dizolva drojdia si se pune in mijlocul fainii cernute.
Se amesteca cu putina faina si se lasa maiaua la crescut 20 minute.
Cand maiaua a crescut se adauga un ou,zaharul vanilat,putina sare si se framanta foarte bine.
La sfarsit se adauga 2 linguri de ulei si se framanta bine pana se incorporeaza in aluat.
Se lasa la dospit cca 40-50 minute.
Se imparte aluatul in 12 parti egale.
Se intinde foaia cornului(subtire),se unge cu unt topit si se ruleaza sub forma de corn.
Se aseaza intr-o tava pe hartie de copt si se lasa inca 20 minute la dospit.
Inainte sa fie intruduse in cuptor se ung cu ou si se presara deasupra seminte de mac.
Se lasa la cuptor la foc potrivit spre mare cca 15-20 minute.