Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)

de alinutza1983 in Prajituri, 20 Mar 2011 | 4759 vizualizari

COMENTARII (13)

deyutzky 1

20.03.2011, 11:37

buunee

LUK 1

20.03.2011, 11:48

delicioase

alinutza1983 1

20.03.2011, 11:48

bune sunt asa calde cu laptic sau ceai!

diaconta 1

20.03.2011, 12:38

adevarat rasfat de ar fi in fiecare zi multumimi si noi mamei

mamaieelena 1

20.03.2011, 13:13

alinutza1983 1

20.03.2011, 14:16

Mihaela11_jo 1

20.03.2011, 14:20

Mmmmmmmmmmmmmmmm ce bune

Lau 1

20.03.2011, 14:28

ce bune

elena1988 1

20.03.2011, 14:30

am venit dupa miros

Rocsi 1

20.03.2011, 15:26

ador combinatia nuci cu gem...

MIUTA 1

20.03.2011, 19:58

Foarte bune,delicioase

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 21:51

immm.....ce rasfat delicios...superrrr

adry88 1

12.06.2011, 13:29

ce imi mai plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza