Cornuri pufoase cu magiun

de Rocsi in Dulciuri, 28 Sep 2013 | 7636 vizualizari

COMENTARII (64)

mirela0911 1

29.09.2013, 13:05

super arata!

Rocsi 1

29.09.2013, 13:19

Multumesc Mirela

Ligia Bxl 1

29.09.2013, 15:51

ce bine arata mai Rocsi draga

Constelatialeu 1

29.09.2013, 18:55

Rocsi 1

29.09.2013, 20:34

Multumesc mult Ligia

Rocsi 1

29.09.2013, 20:35

Cleme

Alia 1

30.09.2013, 07:43

...evident, cu Magiun de Topoloveni

Criss 1

30.09.2013, 08:34

Ce pufosenii!

Rocsi 1

30.09.2013, 14:41

Alia este un magiun primit. Noi facem gem de obicei din prune

Rocsi 1

30.09.2013, 14:41

Multumesc Cris

Irina 1

30.09.2013, 15:45

cornulete! ce mult imi plac!

Toamna07 1

30.09.2013, 17:16

Punctul meu sensibil:cornul pufos si umplut cu muuult gem!
Bun ,bun,bun,bun,bun...rauuuu!

Rocsi 1

09.10.2013, 12:41

Multumesc Irina

Rocsi 1

09.10.2013, 12:41

Adriana multumesc mult si ma bucur ca iti sunt pe plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cornuri Bratislava