By Andra, super bune, se mananca pe loc calde <3
Se amesteca faina cu sarea. Se freaca drojdia cu zaharul, se adauga laptele caldut si se toarna peste faina. Se framanta toate impreuna cu untul topit cam 5 minute, puteti sa va ungeti pe maini cu putin ulei ca sa nu se lipeasca aluatul.
Se acopera si se lasa la dospit 30-40 de minute la loc caldut.
Se porneste cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Se intinde aluatul pe masa unsa cu ulei in foaie subtire de cam 3 mm care se tie fasii de grosimea a doua degete. Cremvustii stersi bine cu un servetel se infasoara in cate o fasie de aluat si se pun in tava. Se ung cu oul amestecat cu lapte si se presara deasupra cascaval ras.
Se coc 20 de minute pana incep sa se rumeneasca usor deasupra. Se lasa utin sa se raceasca, apoi se pot servi cu mustar sau ketchup, dupa preferinte.
Pofta buna!
1
in loc de cascaval se pot pune deasupra seminte de susan, mac etc.
2
inainte sa dati la cuptor cornurile, le mai puteti lasa la dospit cca 10-15 minute, eu nu le-am lasat si s-au copt perfect
3
cred ca sunt foarte bune si a doua zi, de pus la pachet, la mine nu au apucat ca s-au mancat :))