Cornuri cu sare

de pity19 in Piine, 20 Mar 2014 | 3760 vizualizari

 

primele :)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina ,
  • 150 gr unt ,
  • 15 gr drojdie ,
  • o lingura sare .
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu sare:

Punem faina intr-un castron , adaugam untul , sarea , drojdia dizolvata in putina apa calduta.

Amestecam cu o paleta sau cu mana , pana devine un aluat usor lipicios.

Acoperim amestecul cu un prosop curat si dam la loc cald pana creste cca 45 de minute .

Punem pe masa de lucru putina faina , luam aluatul , il intindem  cu sucitorul foarte subtire , taiem patratele mai marisoare , le rulam ;

Luam o tava tapetata cu hartie de copt , punem cornurile , le ungem cu galbenus de ou .

Le dam la cuptorul preincalzit la 180 grade cca 30 de minute sau pana se rumenesc .

Dupa aprox 10 minute scoatem cornurile si cu o lingurita presaram amestecul urmator peste cornuri ( 2 lg faina , 3 lg apa , 1  lg sare ) .

Lasam la cuptor inca 20 de minute apoi servim!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Japoneze