Cornuri cu salam italian

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2015 | 10125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 6 lg de ulei
  • 1 lg de zahat
  • un praf de sare
  • un pl drojdie uscata
  • 100 gr salam italian
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu salam italian:

Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare,2 oua si uleiul.Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.

Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat si se taie triunghiuri potrivite si aseazam pe fiecare triunghi cate o bucata de salam italian , apoi se ruleaza aluatul de la baza spre varfuri ,dand forma de corn.Se ung cu ou batut cu sare si piper. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt,asezam cornurile si lasam 25 de minute pana capata o culoare rumena.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu salam italian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]