Tarta foietaj cu porumb si branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 4557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 270 g aluat foietaj
  • jumatate de conserva porumb dulce
  • 2-3 linguri rosii pasate (din comert,la cutie)
  • 1 lingura seminte de chia
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • cca 150 g mix de masline
  • 200 g branza frantuzeasca
  • 150 g cascaval taiat bucatele
  • 4 felii emmentaler
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj cu porumb si branzeturi:

Lasam aluatul foietaj la dezghetat.

Preincalzim cuptorul la 175-180 grade.

Intindem aluatul foietaj in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem aluatul cu rosii pasate, presaram seminte de chia si fulgi de ovaz, apoi boabele de porumb scurse din conserva.

Asezam din loc in loc maslline, bucati de branza frantuzeasca, de cascaval si de emmentaler.

Dam tava la cuptor pana se rumeneste tarta (cca 40 minute).

Se poate servi atat calda, cat si rece...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj cu porumb si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza , sarata (by medi )