Cornuri cu ciocolata

de ionela84 in Dulciuri, 1 Dec 2013 | 3660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 4 linguri miere
  • 2 cuburi drojdie
  • 30 g zahar
  • 1/2 lg sare
  • 400 ml lapte
  • 2 lg smantana grasa
  • 200 g ciocolata
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu ciocolata:

Cernem faina si ii facem o micuta gaura in mijloc ,adaugam  drojdia si peste ea laptele caldut, amestecam pana aceasta se dizolva ,adaugam ouale batute cu zaharul mierea si sarea apoi smantana.

Framantam un aluat nelipicios pe care il lasam la dospit pana acesta isi dubleaza volumul

Luam o parte din aluat si o intinem intr-o foaie rotunda de 1 cm grosime pe care o taiem in triunghiuri, la baza triungiului punem un cub de ciocolata maruntit si incepem sa rulam usor

Asezam in tava, le acoperim si le lasam la loc cald pt cca 20 min

Ungem cornuletele cu un ou desfacut cu putina apa si presaram susan dam la cuptor pt cca 30 min foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri rapide (cu Nutella sau dulceata)