Cornulete fragede cu gem

de Panacris in Prajituri, 1 Mar 2011 | 17970 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

01.03.2011, 17:52

si eu fac cornulete cu bors de post

Panacris 1

01.03.2011, 17:54

Da, nici nu mi/am dat seama ca sunt de post. , pentru ca de regula le fac cu untura sunt mai fragede

Lau 1

01.03.2011, 18:01

Rocsi 1

01.03.2011, 18:10

fac si cu untura de frupt,dar de post le fac cu bors,,,sunt foarte bune

zaharia_mihaela2005 1

01.03.2011, 18:30

f bune

tanyapatap 1

01.03.2011, 19:37

mirela0911 1

01.03.2011, 20:23

delicioase

divainbucatarie 1

01.03.2011, 20:56

LUK 1

01.03.2011, 21:00

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:46

bune

elena1988 1

02.03.2011, 11:02

Panacris 1

02.03.2011, 17:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]