M-am inspirat de pe blogul Pasiune pentru bucatarie.
Intr-un bol adaugam faina, zaharul, coaja de portocale le amestecam dupa care facem o gaura in mijloc. Adaugam amoniacul dizolvat in otet, uleiul si treptat apa minerala rece, framantam un aluat omogen si nelipicios.
Impartim aluatul in 3 bucati.
Fiecare bucata se intinde pe masa infainata, se unge cu un strat generos de untura se impacheteaza si se inveleste in folie alimentara, dam la rece 30 min dupa care repetam procedura inca de 2 ori (fiecare bucata de aluat trebuie impachetat de 3 ori).
Repetam la fel si cu celelalte 2 bucati de aluat.
Pe masa infainata intindem aluatul si taiem fasii de aluat si taiem dreptunghiuri de marimi potrivite.
In fiecare mijlocul fiecarui dreptunghi adaugam felii de rahat si se indoaie.
Le asezam in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc.