Se amesteca faina cu margarina pana se incorporeaza totul,se adauga restul ingredientelor si se framanta pana devine un aluat bine legat.
Aluatul rezultat se lasa la odihnit intre 1 ora si 12 ore,cu cat mai mult cu atat mai bine.
Dupa ce a trecut timpul preferat de voi,se i-a aluatul si se da forma de rulada,se taine in bilute de marimea unui pumn.Fiecare biluta se intinde cat mai subtire,pana devine transparent si se taie in 8 triunghiuri ca pentru fiecare cornulete.
Se pune pe fiecare triunghi cate o lingurita din umplutura dorita,eu am ales nuca.
Se incepe rularea lor de la partea mai lata sper varf,avand grija sa strangem putin mai tare la inceput pentru ca sa nu iasa umplutura.
Umplutura nuca:
se bat bine cele 3 albusuri ramase de la aluat,se adauga 5 linguri de zahar,fiecare cat doreste de dulce si se adauga 200-300 gr nuca macinata fin,la fel fiecare cat doreste de multa.
Se pun in tava si se pun la cuptorul preincalzit pana devin aurii.se lasa la racit si se dau prin zahar pudra.