Fierbem cca 10 minute apa in care am pus nuca de cocos. Dam deoparte si lasam sa se raceasca bine.
Amestecam margarina cu zaharul pudra (50gr), adaugam drojdia amestecata cu sare si zahar.
Dupa racire se adauga laptele de cocos,cu tot cu nuca umflata de la fiert.
Punem si faina si framantam pana obtinem un aluat elatic. Acest aluat se imparte in doua, jumatate se amesteca cu 2 linguri de cacao. Din aceste doua aluaturi eu am obtinut in total 6 bile (adica 3 albe si 3 maro) pe care le-am intins pe rand pe masa de lucru infainata , apoi le-am impartit cu pintenul in 8, am pus cate o lingurita de gem si am rulat strans pornind de la baza catre varf.
Am asezat cornuletele pe hartie de copt in tava,am dat tava la copt la temperatura potrivita (175-180 grade) pana s-au rumenit.
Fierbinti le-am pudrat cu zahar si le-am asezat pe un platou.
Pofta buna!!