Se amesteca drojdia cu 1 lingurita de zahar, o cescuta de apa si putina faina. Se pune la crescut la loc caldut.
Faina , uleiul , laptele, oul, esenta de vanilie impreuna cu maiaua crescuta se amesteca pana se obtina un aluat.
Aluatul se imparte in doua parti egale. In una din parti se pun 2 lingurite de cacao.
Cele doua aluaturi se pun la crescut.
Cand a crescut , ambele aluaturi se impart in 4 parti si se intind in forma de clatita. Se ia o "clatita" alba se suprapune una cu cacao, se imparte in 8 triunghiuri, se pune rahat si se ruleaza.
Intr-o tava se pune hartie de copt, care se unge cu putin ulei, se aseaza cornuletele si se dau la cuptor. Se coc cc 15 min .
Se face siropul: se fierb 200 ml lapte cu 8 linguri de zahar.
Fiecare cornulet in parte (cat inca este cald) se da prin sirop apoi se tavaleste prin nuca de cocos.