Sunt inspirate de la Valclaudia! Mi-au placut mult pt ca sunt foarte fragede si aromate....!
-fierbem cca 10 minute apa in care am pus nuca de cocos. Dam deoparte si lasam sa se raceasca bine.
-amestecam margarina cu zaharul pudra, adaugam drojdia amestecata cu sare si zahar.
-dupa racire se adauga laptele de cocos,cu tot cu nuca umflata de la fiert.
-punem si faina si framantam pana obtinem un aluat elatic.
-acest aluat se imparte in doua, jumatate se amesteca cu 2 linguri de cacao.
- aceste doua aluaturi le impartim in 3 buc albe si 3 maro pe care le intindem pe rand intr-o foaie rotunda pe care o taiem cu un cutit in 8 triunghiuri
- la baza fiecarui triunghi asezam cate o bucata rahat si rulam strans pornind de la baza catre varf.
- asezam cornuletele pe hartie de copt in tava, pe care o dam la cuptorul incins la 180 grade pana se rumenesc cca. 20-30 min
- le pudram cu zahar fierbinti ar fi ideal dar eu nu am reusit si le-am pudrat reci punandu-le intr-o punga si adaugand zaharul pudra iar apoi am scuturat bine punga si astfel s-a asezat frumos si uniform zaharul pe ele!