Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
No,ca m-au apucat fitele si amestecurile amestecate.Am primit si eu niste ulei de palmier solid,arata asa ca untul si are si gust bun.Asa ca mi-a venit mie sa fac niste combinatii......chiar n-a fost rau,au iesit foarte fragede...
Drojdia cu o lingurita de zahar si cu 50 ml lapte caldut,amestecam bine pana se dilueaza drojdia.Separat amestecam ouale cu zaharul,osanza si uleiul de palmier,omogenizam bine,apoi adaugam drojdia lichida.Peste amestecul de mai sus punem faina si framantam un aluat nelipicios.Dam aluatul la frigider cca 3 ore.Apoi intindem foaie rotunda,impartim in 16 bucati,asezam cate o bucatica de rahat si rulam.Asezam cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit.Sunt gata cand incep sa se rumeneasca ( cca 15 min la cuptor).Se pudreaza cu zahar farin cat sunt calde.
1
osanza a fost topita si apoi lasata sa se raceasca,am folosit-o solida
2
sub tava cu cornulete asezam un vas cu apa
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola