Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se freaca faina cu 250 grame margarina,( ouale se separa) se adauga galbenusurile, smantana, praful de sare si se framanta pana devine un aluat potrivit. Il imparim in 8 parii si fiecare parte o intindem fasie si o ungem cu restul de margarina care am topit-o si rulam formand un sul. La fel facem cu toate celelelalte parti le dam la frigider 1/2 ora (in poze se vad 4 parti ca eu am facut jumatate din portie).
Dupa ce au stat la frigider se ia fiecare sul si se taie in 4 fiecare parte o intindem frumos cu sucitorul si punem umplutura dupa care rulam in forma de cornulet. Umplutura o facem in felul urmator: batem albusurile spuma cu cele 200 grame zahar pana raman tepene dupa care adaugam nuca macinata. Dupa ce am terminat de umplut cornuletele. Sant super bune.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola