Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristinutanicolita in Prajituri, 29 Aug 2014 | 4703 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: cornulete cu gem, cornulete fragede, retete Prajituri
Aluatul dezghetat se intinde si se taie in 12 patrate.
Se pune gemul si se formeaza cornuletele.
Se coc la foc mediu pana se rumenesc usor deasupra.
Inainte de servire se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
de Bucataras 6
de laura_n 7
de Lia_ 1
de Rocsi 9
cristinutanicolita 1
Rocsi 1
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 19.12 la 09:41
pe 19.12 la 09:30
pe 18.12 la 09:53
pe 16.12 la 11:18
pe 13.12 la 15:25
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Caty
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!