Cornulete cu ciocolata

de Aletta in Dulciuri, 6 Apr 2015 | 2912 vizualizari

 

Aceasta reteta este una foarte simpla, preluata de la mama mea.Tot ce aveti nevoie e de cateva ingrediente simple si putin timp.
Pe cat de usoara,atat de buna este!

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj de 800 grame
  • 1 ou
  • o ciocolata de 100 de grame
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei.

Se intinde o foaie rotunda si se taie in patru, (in cruce) apoi din fiecare triunghi rezultat se mai taie pana rezulta 8 triunghiuri.

Pe fiecare triunghi se pune o bucata de ciocolata sau doua si se formeaza un cornulet.

Procedam la fel cu toate triunghurile noastre :P

Le ungem cu ou batut si le bagam la 180 grade, 15-20 minute.

TIPS-URI

1

ciocolata se poate inlocui si cu finetti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu nuca