bune si de pachetel ;)
Pentru inceput punem drojdia intr-un castron incapator.
Adaugam sarea de Himalaya si zaharul, amestecam cu mana sa se lichefieze drojdia.
Adaugam apa calduta, apoi faina si framantam un aluat in care adaugam semintele de in si uleiul, asa incat la final vom obtine un aluat elastic.
Aluatul se acopera cu un servet curat de bucatarie, apoi se lasa la dospit cel putin o ora pana isi dubleaza volumul.
In acest timp curatam ciupercile de roua de firele de iarba si alte impuitati, le clatim intr-o strecuratoare sub jet de apa rece si le punem apoi la calit in ulei.
Lasam ciupercile la foc pana scade apa lasata, presaram dupa gust sare si piper, puntem putin gris care va absorbi grasimea in exces si dam deoparte umplutura pana ne ocupam de cornulete.
Preincalzim cuptorul la 200 grade.
Tapetam 2 tavi cu hartie de copt.
Cand aluatul si-a dublat volumul rupem bucati din el, de marimea unei portocale, intindem aluatul cu sucitoarea pe masa de lucru infainata, impartim apoi fiecare foaie in 8 triunghiuri, la baza fiecarui triunghi aszam 1 lingurita de umplutura de ciuperci, rulam strans cornuletele, le aszam in tava, le ungem cu ou batut si presaram seminte de susan.
Dam tavile la cuptor pana capata cornuletele aspect de rumen.
Lasam la racorit si servim.
Pofta buna!