Briose delicioase in cornete de inghetata plus un strop de inghetata .
Intr-un vas punem faina , fulgii de cocos , praful de copt si bicarbonarul si le amestecam .
Separat batem oul cu zaharul , adaugam uleiul , laptele batut si zaharul vanilat . Punem amestecul peste faina .Scurgem 150 gr ananas din conserva si il taiem mai marunt .
Adaugam ananasul si omogenizam . Punem compozitia in cornete(3/4 din cornet)
Asezam cornetele pe o tava de briose si o dam la cuptor pentru 25-30 de minute .(pana se rumenesc usor)
Scoatem tava si lasam briosele sa se raceasca .
Pentru unghetata mixam continutul unei conserve de ananas . Batem frisca , o amestecam cu ananasul mixat si turnam amestecul in masina de inghetata (daca nu avem masina de inghetata punem la congelator pentru cateva ore , amestecand din cand in cand )
Ornam briosele racite cu cate o cupa de inghetata , o bucata de ananas si frunze de menta !