Cordon bleu din carne de porc marinată

de ionix in Porc, 7 Apr 2010 | 8829 vizualizari

 

Inspiratia mi-a venit dinspre Falticeni, mai exact de la verisoara mea Roxy :p

 

INGREDIENTE

 
  • Circa 750 g muschi de porc
  • 100 g cascaval afumat
  • 100 g bacon
  • Doua oua
  • Pesmet
  • Faina
  • 3 linguri cu Sos de soia
  • ½ lingurita busuioc
  • Pudra de chilli
  • Sare
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu din carne de porc marinată:

 

Cu o zi inainte spala carnea, o taiem fasii si o batem cu ciocanul.

Dup ace o batem bine, ca pt snitzele, condimentam carnea cu: busuioc, chilli si sare.

Apoi, asezam carnea intr-un bol si peste turnam sosul de soia.

Acoperim bolul cu folie alimentara si dam la frigider timp de cel putin 12 ore.

A doua zi pregatim totul. Batem ouale cu putina sare.

Pe un platou asezam faina intr-un colt si-n celalalt colt punem pesmetul.

Cascavalul si baconul le taiem fasii pe lung.

Se iau bucatile de carne, una cate una, si pe marginea fiecarei bucati asezam fasii de cascaval si de bacon.

Rulam bine bucata de carne, astfel incat sa nu iasa vreo bucata de cascaval, si o prindem cu o scobitoare.

Rulourile de carne se dau prin faina, ou si apoi prin pesmet. Se dau bine prin toate cele 3 ingrediente si pe laterale, asta pentru a nu iesi cascavalul cand se topeste.

Se pregateste o tigaie mai inalta in care se pune mult ulei la incins.

In uleiul foarte incins, punem rulourile de carne si lasam la foc mediu.

Cand incep a se rumeni scoatem scobitorile, pentru a se putea praji bine pe toate partile.

Rulourile le scoatem pe servetele.

Se servesc alaturi de legumele primaverii.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din carne de porc marinată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

07.04.2010, 16:24

ce bine arat felicitari super nota 10

ionix 1

07.04.2010, 16:26

uyyy... multumesc fetelor... pusikmea, sotul tau seamana cu al meu

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 17:31

sa sti k am remarcat asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu pulpa de porc