Cordon Bleu

de Irina in Pui, 31 Mai 2015 | 23670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui feliat
  • 3 felii de sunca
  • 200 g cascaval Sofia
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Am batut fasiile din piept de pui, dupa care le-am condimentat cu sare si piper.

Am asezat cate trei fasii de piept de pui usor suprapuse, pentru a forma o "foaie" mai mare. Am asezat deasupra o felie de sunca, iar peste sunca felii de cascaval, dupa care am format rulouri. Am obtinut astfel trei rulouri.

Am trecut rulourile prin faina alba, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Am asezat rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei de masline, dupa care le-am pus la cuptor pentru 20 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor