Un pranz sau o cina satioasa, cu minim de efort!
Taie pieptul de pui in doua si apoi, fiecare bucata tai-o pe orizontala, obtinand astfel 4 felii. Bate cu ciocanul de snitele fiecare bucata, intre doua folii de plastic.
Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si asaza pe fiecare bucata de carne felii de cascaval si sunca. Ruleaza strans si, daca doresti, poti prinde fiecare bucata cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.
Pregateste apoi o farfurie cu faina, una cu pesmet si una cu cele doua oua batute. Peste oua, pune sare, piper, usturoi granulat, boia dulce si oregano.
Trece fiecare rulou prin ou batut, faina, iar ou si apoi pesmet.
Pune uleiul intr-o tigaie mai adanca si lasa-l sa se incinga bine, apoi prajeste rulourile la foc potrivit, pana devin aurii. Intoarce-le pe toate partile, cu grija, sa nu te stropesti.
Lasa-le apoi sa se odihneasca 5 minute si taie cordon bleu-ul in felii.
Serveste-l alaturi de o salata verde asortata si un dressing de ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.